Tule tutustumaan lempeään Hatha-joogaan

JOHDATUSTA JOOGAN POLULLE
TULE TUTUSTUMAAN LEMPEÄÄN HATHA-JOOGAAN
23.5., 30.5., 6.6. ja 13.6.
Neljän kerran tutustumisjakso
lauantaiaamuisin klo 8.20-9.40
Kääntöpaikalla Intiankatu 1, Helsinki
Tutustumistarjous 40€/4krt

Stressitön virkeä mieli on oiva tie luovuuden lähteellesi. Tervetuloa rentoutumaan, hiljentymään ja hoitamaan rakasta itseäsi! Aamuinen joogatunti sisältää lempeitä joogaliikkeitä, itsehieronnan, rentoutuksen ja pienen ohjatun meditaatiotuokion. Tämä hetki on juuri sinulle itsellesi, omaa hyvinvointiasi varten. Tunnin jälkeen olosi on virkeä ja rento.

Joogaliikkeet (asanat) avaavat ja tervehdyttävät kehoa ja mieltä. Joogan avulla olet läsnä tässä hetkessä. Kun keskityt fyysiseen harjoitukseen, niin mielesikin rauhoittuu. Keskittyneellä mielellä on helppo hiljentyä meditaatioon. Kun keho ja mieli ovat tasapainossa, voit hyvin ja luovuutesi kukoistaa. Tule kokemaan joogan eheyttävä ja voimaannuttava vaikutus. Tule löytämään kehon kautta yhteys omaan itseen – sisimpään todellisuuteesi. Tunnille voit tulla ensikertalaisena tai jo pitempään joogaa harrastaneena.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse
joogaon@luukku.com

TERVETULOA JOOGATEN KOHTI KESÄÄ!
Eeva Lindholm
Sydämen ja Tiedon joogaopettaja
ja meditaatio-ohjaaja
www.joogaon.suntuubi.com

Galleria Bokvillanissa nähtävissä huhtikuun ajan Jaakko Tornbergin robotteja

JAAKKO TORNBERG: Robotteja

9.4. – 30.4.2015

Näyttely on avoinna seuraavasti  / Galleriet är öppet / Exhibition is open:

ma/må/mon: 10-18
ke/ons/wed: 12-18
to/tors/thu: 12-18
su/sön/sun: 14-18

Galleria Bokvillan, Hämeentie 125, 00560 Helsinki
Lisätietoja: kimmokumela@gmail.com tai 040-7731743

Bokvillan on 1870-luvulla rakennettu kesähuvila, jonka historiallisesti arvokas päärakennus ja vehreä puutarhapiha on suojeltu asemakaavassa. Bokvillan on Arabianrannan asukastalot ry:n ylläpitämä. Galleria Bokvillan avautuu huvilan kahvila- ja kirjastotiloihin.

https://www.facebook.com/galleriabokvillan
http://artova.fi/muu-toiminta/galleria-bokvillan

Arabian Brasilian treenit alkavat toukokuussa

Arabian Brasilia, lasten jalkapallo 4-10-vuotiaille
Torstaisin klo 17 alkaen
1. kausi 7.5.-25.6.
2. kausi 6.8.-24.9
Hinta 36/46 €
Arabian rantapuisto
Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuneet jaetaan tarvittaessa kahteen ryhmään, jolloin nuorempien treenit alkavat klo 17 ja isompien klo 18.

Arabian Brasilia on lasten pelailujoukkue, jossa voittoa tärkeämpää on hyvä meininki. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta innostuneet 4-10-vuotiaat tytöt ja pojat. Joukkue syntyi tarpeesta tarjota mahdollisuus potkia palloa hyvässä seurassa ilman sen suurempia tavoitteita. Tytöt ja pojat pelaavat samassa joukkueessa ja vanhemmat voivat halutessaan tulla mukaan peliin. Joukkiota valmentavat Jarkko Turtia ja Sakari Ala-Nikkola. Arabian Brasiliasta on osa Arabian asukastalot ry:n toimintaa. Meillä ei ole omaa varausta millään kentällä, joten pelailemme Arabian rantapuiston nurmella.

Kokoonnu asukastaloilla

Tiesitkö, että Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -alueen paikalliset ryhmät ja toimijat voivat vuokrata Bokvillanin kirjastoa (ma-to) ja Kääntöpaikan Klubia kokouksiinsa maksutta? Paikallisen toimijan ei tarvitse olla rekisteröity yhdistys tai muu virallinen taho vaan yhdessä voidaan suunnitella vaikkapa varainkeruuta luokkaretkeen. Tilavarauksen voit tehdä täällä.