Taikureiden Sunnuntai sessiot Bokvillanissa

Suomen Taikurit RY’n Sunnuntai Sessiot ovat muodostuneet jo legendaarisiksi. Taikurit ympäri Suomea kerääntyvät puhumaan taikuudesta ja välillä muusta. Tarjolla myös kahvia. Ovet ovat avoinna sunnuntaisin 16:00 alkaen ja suljetaan viimeistään 21:00.
Huom! Tämä tilaisuus on tarkoitettu taikuuden harrastajille ja ammattilaisille. Ainoastaan taikuuden valan vannoneet pääsevät sisälle.
Bokvillan, yläkerran kerhohuone, Hämeentie 125
Kysyttävää? Soita: 0451224952

Kesäkursseja 1.–6.-luokkalaisille Kääntöpaikalla

Kankaanpainanta ja värjäys
4.6-7.6 klo 10-15
Hinta 143€
Ohjaaja Elina Jaakkola
Ilmoittautuminen

Värjäämme kankaita, teemme tyynynpäällisiä ja kasseja sekä maalaamme kangasta luonnossa säiden salliessa. Ota mukaan pienet eväät tai rahaa 3 € lounasta varten Bokvillanissa.

Maalausleiri
11.6-14.6 klo 10-15
Hinta 139€
Ohjaaja Elina Jaakkola
Ilmoittautuminen

Malaamme ja piirräämme sekä kuvamme kännyköillä luonnossa. Tutuksi tulevat vesivärit ja akryylivärit sekä musteella työskentely. Ota mukaan pienet eväät tai rahaa 3€ lounasta varten Bokvillanissa.

Täräyttävä taidevitsa-työpaja sunnuntaina 18.3.!

Täräyttävä taidevitsa -työpajassa pistetään pääsiäisperinteet uusiksi! Teemme yllättäviä, luovia ja villejä virpomisvitsoja, jotka ovat kuin taideteoksia.
Täräyttävät taidevitsat kuuluvat kaikille ikään katsomatta! Vaikka viimeisimmästä virpomisretkestäsi olisi jo aikaa, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan työpajaan.
Työskentelemme Bokvillanin yläkerran kerhohuoneella sunnuntaina 18.3. klo 13-15.
Seikkailutaidekoulun toimintaan osallistuminen on ilmaista, mutta joudumme perimään askartelusta pienen materiaalimaksun, 2-4 € vitsaa kohti.
Terveisin Bokvillanin talotaiteilijat, Seikkailutaidekoulun opettajat
Satu ja Verna