Arabian Brasilian syyskausi

5.7.2017 | |

Arabian Brasilia on lasten pelailujoukkue, jossa voittoa tärkeämpää on hyvä meininki. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta innostuneet 4-12-vuotiaat tytöt ja pojat.

Joukkue syntyi tarpeesta tarjota mahdollisuus potkia palloa hyvässä seurassa ilman sen suurempia tavoitteita. Tytöt ja pojat pelaavat samassa joukkueessa ja vanhemmat voivat halutessaan tulla mukaan peliin. Joukkiota valmentavat Jarkko Turtia ja Sakari Ala-Nikkola.

Meillä ei ole omaa varausta millään kentällä, joten pelailemme nyt syyskaudella koreankadun ja meluaidan välissä olevalla kentällä Toukolassa.

Arabian Brasilian eli Arabian asukastalojen oman jalkapallon pelailujoukkueen kevätkauden ilmoittautuminen avataan kaikille 6.7. 2017. Ennakkoon ovat voineet ilmoittautua ne,jotka ovat olleet mukana pelailemassa jo kevätkaudella.

Arabian Brasilia aloittaa kevätkautensa keskiviikkona 2.8 ja kausi jatkuu keskiviikkooon 20.9. asti.

 

Lisäksi jokainen osallistuja (ja vaikka pikusisaruksetkin) voivat tilata itselleen Arabian Brasilian ikioman T-paidan. Paitoja tilataan ainakin kahdessa erässä pyrkimyksenä saada ajoissa tilanneille paita jo pelikauden alkuun.

Paitatilaus
Ilmoittautuminen:

Kurssin kesto:

-

Kurssin ajankohta:

Kurssin tila:

Ohjaaja:

Hinta:

Lisätiedot: