Heartful hatha

25.11.2021 | |

Lempeyden hatha-jooga kevätkausi 2022

Olet lämpimästi tervetullut joogaamaan kanssani Arabianrannassa sijaitsevaan tunnelmalliseen Bokvillanin saliin kevätmaanantait klo 18.00 -19.20 ajalla 14.3.-30.5.2022. Yhteensä kohtaamme kauden aikana 11 kertaa, taukoa pidämme hiihtolomaviikon ja pääsiäismaanantain ajan (viikot 8 ja 16). Viikkojen 9 ja 10 tunnit sijaistaa ihana Maija Turunen.

Harjoitus on lempeän liikkuva ja sopii aidosti kaikentasoisille joogeille ja erilaisille kehoille. Tuomme matolle aineksia niin hatha-, yin- kuin modernista kundaliinijoogasta. Saatamme myös toisinaan maustaa maanantait kauniiksi mantraillen.

ILMOITTAUTUMINEN
Koko kevätkauden hinta on 160 € (alennusryhmät 150€). Kurssi laskutetaan sähköpostitse kauden ensimmäisen joogatunnin jälkeen. Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaeduilla Eazybreak, Epassi, Edenred & Smartum. Mainitsethan liikuntaedusta ilmoittautumisen yhteydessä. 


Ilmoittaudu mukaan: www.marinylund.com/bokvillanhathakevat2022


MUUTA HUOMIOITAVAA

Vahva toiveeni on, että lähijoogaan osallistut koronarokotettuna (tai koronan jo sairastaneena) ja poikkeuksetta vain oireettomana.

Huomioithan myös, että mikäli joogatunteja ei voida mahdollisen koronavirustilanteen muuttumisen myötä asetettavien kokoontumisrajoitteiden vuoksi Bokvillanin salissa järjestää, opetus siirtyy täksi ajaksi verkkoympäristöön Zoom-alustalle pidettäväksi samoina päivinä klo 18-19. Jos kurssia ei päästä starttaamaan lähiopetuksessa, aloituspäivää siirretään.

 

Nähdään matolla!

 

 ♡ Marsu

www.marinylund.com/jooga

www.instagram.com/marsunylund
www.facebook.com/marsunylund*Alennusryhmähinta Holvista koodilla ’ALENNUS’ Arabian Palveluun kuuluvissa taloyhtiöissä asuville, työttömille, opiskelijoille ja vähävaraisille (en kysele todistusten perään <3). Kaikki hinnat sisältävät alvin (10%).

Ilmoittautuminen:

www.marinylund.com/bokvillanhathakevat2022

Kurssin kesto:

-

Kurssin ajankohta:

Kurssin tila:

Ohjaaja:

Hinta:

Lisätiedot: