Koululaisten joogakerho

2.12.2017 | |

Koululaisten joogakerho

Keskiviikkoisin klo 15.20-16.20

17.1.- 2.5 (15krt)

Ei opetusta 21.2.

Tila: Bokvillanin Sali

Ohjaaja: Heljä Escartín

joogaopettaja, fysioterapeutti

Lämpimästi ja iloisesti tervetuloa kevään joogakerhoon tunnelmalliseen Bokvillaniin!

Joogakerhossa ylläpidämme ja vahvistamme lasten luonnollista kykyä tutustua elämään luovasti, uteliaasti ja varauksetta. Ihmettelemme kokemuksellisen oppimisen kautta kehomme ja mielemme kiehtovaa monikerroksellisuutta ja liikettä. Teemme harjoituksia, jotka edistävät kokonaisvaltaista terveyttä tasapainottaen tunteiden, ajatusten sekä kehollisten aistimusten yhteyttä. Harjoittelemme keskittymistä ja rauhoittumista levollisessa ja myönteisessä ilmapiirissä. Tuntien sisällöt vaihtelevat lasten ajankohtaisen jaksamisen mukaan. Syyskaudella painotus on ollut osallistujien toiveiden ja tarpeiden pohjalta lähinnä restoratiivinen, iloisen eläinasana-harjoittelun lisäksi olemme pariharjoitteluna yhdistäneet tarinoita rauhoittavaan kosketukseen, levänneet peittojen alla satuja kuunnellen ja hiljentyneet valmistamaan mandaloita.

Tarvitset joogaan yllesi pehmeät, joustavat vaatteet. Liikumme paljain varpain, mutta voit halutessasi ottaa sukat ja lämpimämmän puseron, ettei tule vilu.

Jos haluat, saat ottaa mukaan myöskin oman joogamattosi, mutta tämä ei ole lainkaan välttämätöntä: matot ja muut tarvittavat välineet odottavat meitä Bokvillanissa. Muistathan kuitenkin ottaa oman juomapullon!

 

Kevään joogaryhmässä on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Ilmoittautumiset sähköpostitse suoraan ohjaajalle helja.escartin@gmail.com

Ilmoittautuminen:

helja.escartin@gmail.com

Kurssin kesto:

-

Kurssin ajankohta:

Kurssin tila:

Ohjaaja:

Hinta:

Lisätiedot: