Partiolippukunta Kulmankiertäjät

20.6.2019 | |

Partiolippukunta Kulmankiertäjät

Kävynnakertajat 8–9 -vuotiaat

keskiviikkoisin 17.00–18.00

Pikkuhaukat 8–9 -vuotiaat
keskiviikkoisin 18.00-19.00

Seikkailijaryhmä 10-vuotiaat
torstaisin 17.45–19.00

Tila Bokvillan Kerhohuone
Lisätietoja
Lippukunnanjohtaja Eeva Blomberg, puh.  041 433 00 43
Partiojohtaja Mikki Kontiainen 040-5511001

Arabianrannassa toimii lippukunta Kulman Kiertäjät, jonka pääpaikka on Vallilassa. Kulman Kiertäjien toimintaan voivat osallistua  kaikki lapset, nuoret ja aikuiset mahdollisuuksien mukaan.
Partio tarjoaa lapselle hauskan ja monipuolisen tavan viettää vapaa-aikaa. Partio-ohjelma sisältää toimintaa luonnossa ja toisten ihmisten parissa. Rungon muodostaa viikoittainen kokoustoiminta omassa ryhmässä eli sudenpentulaumassa tai vartiossa. Lippukunnan yhteiset ja vartioiden omat retket rytmittävät partiovuotta, jonka päätapahtuma on jokavuotinen kesäleiri. Varttuessaan partiolainen ottaa vastuuta ensin oman vartion johtajana ja vähitellen yhä enemmän myös koko lippukunnan toiminnasta. Se jos mikä antaa eväitä kaikille elämän aloille. Toisille partiosta muodostuu elämäntapa, joka jatkuu myös aikuisiällä: oman lippukunnan parissa tai järjestöaktiivina.

Kaipaatko uusia kokemuksia, haluatko oppia uusia taitoja ja saada lauman kivoja kavereita? Lähde mukaan seikkailuun kanssamme!

Toimintaamme ovat lämpimästi tervetulleita kaikki lapset (heti kouluikäisistä alkaen), nuoret ja aikuiset sukupuoleen tai maailmankatsomukseen katsomatta. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

 

Ilmoittautuminen:

Kurssin kesto:

-

Kurssin ajankohta:

Kurssin tila:

Ohjaaja:

Hinta:

Lisätiedot: