Vijnanajooga -Hellittämisen voima

18.7.2017 | |

Vijnanajooga

 

  • Hellittämisen voima

 

Keskiviikkoisin Klo19-20.30

16.8-13.12. (16krt)

(EI tuntia 20.9 ja 6.12) Erikoispitkät tunnit (2h) kerran kuussa

Tila: Bokvillan Sali

Ohjaaja: Crista Soskolne, sertifioitu vijnanajoogaopettaja

Hinta: 195€ koko kausi/16 krt erikoispitkineen tai 105€ puoli kautta/8 krt erikoispitkineen tai

14€/kertakäynti

 

Vijnanajoogan syyskauden läpikulkevana teemana on Hellittämisen voima. Perehdymme teemaan eri liikeryhmien eli mm. aurinkotervehdyksien, seisomaliikkeiden, kiertojen, käsillä olevien liikkeiden sekä eteen- ja taaksetaivutusten kautta. Jokainen tunti sisältää lyhyen meditaatiohetken. Tutustumme ja syvennämme ymmärrystämme vijnanajoogan erityispiirteestä, vayu- hengityksestä.

Tutustumme myös vaihtelevasti erilaisiin hengitysharjoituksiin keskittyen rentouttamaan kehoa yöunta ajatellen. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Aikaisemmin jooganneille kurssi on hyvä johdatus vijnanajoogaan. Vijnanajooga auttaa esimerkiksi nivel-, hartia- ja selkävaivoissa. Se kehittää muun muassa keskittymiskykyä sekä rentouttaa ja rauhoittaa kehoa sekä mieltä.

 

Huom! Pidämme kerran kuussa Erikoispitkän tunnin (2h). Vijnanajoogaan kuuluvat olennaisina osina meditaatio, hengitykset sekä liikeharjoitus. Pidemmällä tunnilla pääsemme aistimaan näiden osien yhteisvaikutusta kehoon syvemmin. Erikoispitkät tunnit: 30.8, 27.9, 25.10 ja 22.11.

 

Bokvillanissa ovat käytössä joogamatot, -tiilet, viltit, bolsterit ja vyöt.

 

Lisäinfo sekä ilmoittautumiset kurssille: crista.soskolne@gmail.com

Ilmoittautuminen:

Kurssin kesto:

-

Kurssin ajankohta:

Kurssin tila:

Ohjaaja:

Hinta:

Lisätiedot: