Juurrun & kukoistan – Vijnanajoogaa

22.6.2019 | |

Syklisyys meissä–vijnanajoogan syksy

Keskiviikkoisin klo 19–20.30/21
vuoroviikoin 90min ja 120 min harjoitus
14.8.–11.12.
Ei opetusta 16.10.
Ohjaaja Crista Soskolne
Hinta 285€/koko kausi
170€/10 krt valitseminasi päivinä kauden aikana
Alenettu hinta -10%  Arabian Palveluun kuuluvissa asunnoissa asuville, opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja muille vähävaraisille koodilla SYKLIT
Lisätiedot
crista.soskolne@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan elämäsi sykliseen olemukseen syyskaudelle Bokvillaniin <3 Luonto elää vuorokausi-, kuukausi- sekä vuodenaikojen sykleissä. Me ihmisinä olemme ytimeltämme ja jokaiselta solultamme osa luontoa. Meissä elävät nämä samat luonnonsyklit, jotka kuitenkin saattavat tässä lineaarisen etenemisen ja kehittymisen eetoksessa jäädä huomiotta. Meihin vaikuttaa esimerkiksi vuorokausirytmi unen, valveen, aktiivisuuden sekä levon sykleissä. Kuukautiskierto erilaisine vaiheineen on naisen olemuksen ytimessä. Milloin olemme aktiivisia, milloin innostumme? Milloin kaipaamme lepoa ja milloin elämme intuitiivisinta kauttamme? Milloin on hyvä viedä energiaa ulospäin ja milloin vetäytyä hiljaisuuteen ravitsemaan olemustamme? Vuodenaikojen vaihtelu vaikuttaa meihin voimakkaasti. Syksyn aikana käsittelemme tunneilla kesäajasta siirtymistä syksyn kautta talveen ja miten tämä vaikuttaa liikkeeseemme.

Kautemme koostuu 17 sessiosta, joista joka toinen on erikoispitkä eli kaksituntinen. Aloitamme kahden tunnin sessiolla.

Pitkät sessiot/120 min: Pitkien sessioiden alussa käymme syksyn teemaa sanallisesti keskustellen lävitse n. 15-20 min. Inspiroidumme kehollisten harjoitteiden äärelle aistien kysymystä: ”Millainen on minun sieluni liike?” Aistimme ja tutkimme asanoita (joogaliikkeitä) tunnin teeman sekä tietoisen hengityksen mahdollisuuksia erilaisten hengitysharjoitteiden kautta niin istuen kuin liikkeessä. Näissä sessioissa tutkimme sisältä päin hengityksen avulla löytyvää orgaanista kehon linjausta ja liikettä. Tutkimme liikkeitä myös pareittain ja jaamme kokemuksia yhdessä. Pariharjoitteiden avulla saamme selvemmän käsityksen esimerkiksi liikkeen suunnista sekä kehon voimapisteiden käytöstä. Parin lempeä kosketus vie tietoisuutemme juuri kulloinkin sopivaan kohtaan kehossa sekä avaa herkkyyttämme lempeään vuorovaikutukseen muun maailman kanssa.

Flowsessiot/90 min: Näissä sessioissa keskitymme meditatiiviseen flow-harjoitteluun ja aistimme hiljaisuuden vaikutusta harjoitukseemme. Flow-harjoittelu oman hengityksen rytmissä mahdollistaa pitkissä sessioissa syntyneiden oivallusten integroimisen omaan harjoitukseen. Hiljainen tila antaa hengähdyshetken arjen kiireestä, äänistä sekä informaatiotulvasta. Näiden sessioiden aikana pidän ohjauksen minimaalisena.

Maksuna käyvät myös smartum, edenred, eazybreak ja tyky. Jos haluat hoitaa maksusi kokonaan tai osittain näillä, hoitaa maksusi osissa tai jos sinulla heräsi muuta kysyttävää, otathan yhteyttä minuun: crista.soskolne@gmail.com.

Sessiot ohjaa Crista Soskolne, sertifioitu vijnanajoogaopettaja, jolla on kymmenen vuoden kokemus joogaryhmien ohjauksesta ulkomailla ja Suomessa. Olen opiskellut lisäksi kulttuuriantropologiaa ja ayurvedaa, feminiinistä sekä traumainformoitua joogaa, joista tuon mausteita tunneilleni. Inspiroidun tanssista (mm. vapaa, autenttinen, 5Rhythmns) ja metsäretkistä. Voit tutustua minuun paremmin täältä: www.cristasoskolne.com

 

Ilmoittautuminen:

https://holvi.com/shop/QnLRqV/section/joogakurssit/

Kurssin kesto:

-

Kurssin ajankohta:

Kurssin tila:

Ohjaaja:

Hinta:

Lisätiedot: