Vijnanajooga – Hellittämisen voima

2.12.2017 | |

Vijnanajooga – Hellittämisen voima

Keskiviikkoisin Klo 19.15 – 20.45

10.1.- 30.5.2018 (EI tuntia 21.2.) yht. 20 krt + Erikoispitkät tunnit (2t, 5 kpl) kerran kuussa,

Paikka: Bokvillan Sali, Hämeentie 125

Ohjaaja: Crista Soskolne, sertifioitu vijnanajoogaohjaaja

Hinta: 248€/198€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, muut vähissä varoissa olevat) Koko kausi/20 krt, joista 5 erikoispitkää tai

135€/108€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, muut vähissä varoissa olevat) Puoli kautta/10 krt erikoispitkineen.

16€/Kertakäynti tai 20€/Erikoispitkä kertakäynti.

30€/ 3 krt kokeilukäynnit uusille joogaajille

 

Vijnanajoogan kevään läpi teemana kulkee Hellittämisen voima. Perehdymme teemaan eri liikeryhmien eli mm. aurinkotervehdyksien, seisomaliikkeiden, kiertojen, käsillä olevien liikkeiden sekä eteentaivutusten että rintakehän avauksien kautta. Kun päästämme irti ja hellitämme sisältä päin, keho rentoutuu ja maadottuu, juuret uppoavat syvälle maahan ja tästä maadottumisesta kasvamme tukevasti kohden korkeuksia ja kykenemme avaamaan siipemme täyteen mittaansa.

 

Jokainen tunti sisältää lyhyen meditaatiohetken. Alkurentoutuksen ansiosta olemme syvemmin läsnäolevia myös liikeharjoituksen aikana. Tutustumme ja syvennämme ymmärrystämme vijnanajoogan erityispiirteestä, vayu- hengityksestä, jossa pehmeät hengitykset kohdentuvat kehon keskilinjalle ja jonka avulla linjaamme kehoamme sisältäpäin liikeharjoituksen aikana.  Vayu- hengityksen kautta alamme hahmottaa kehoa tilassa sekä avaudumme orgaanisesti sisältä päin flow-harjoituksen aikana.

 

Tutustumme myös vaihtelevasti erilaisiin klassisiin hengitysharjoituksiin ja pehmennettyihin, helpommin lähestyttäviin versioihin niistä. Tuemme kehon avautumista hengityksillä, jotka tarpeen mukaan lämmittävät tai viilentävät & rentouttavat kehoa, avaavat rintakehää jne. Etenemme askel askeleelta jokaisen osallistujan omista lähtökohdista käsin, joten osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Aikaisemmin jooganneille kurssi on hyvä johdatus vijnanajoogaan. Vijnanajooga auttaa esimerkiksi nivel-, hartia- ja selkävaivoissa. Se kehittää muun muassa keskittymiskykyä sekä rentouttaa ja rauhoittaa kehoa sekä mieltä.

 

Huom! Pidämme kerran kuussa Erikoispitkän tunnin (2h). Pidemmällä tunnilla pääsemme aistimaan harjoituksen vaikutusta kehoon syvemmin. Erikoispitkät tunnit: 31.1., 28.2., 28.3., 25.4. ja 30.5.

 

Bokvillanissa ovat käytössä joogamatot, -tiilet, viltit, bolsterit ja vyöt.

 

 

HUOM. Varaathan paikkasi kurssille Holvi- kaupassa viimeistään 28.12.2017. maksamalla varausmaksun 50€. Tässä linkki: https://holvi.com/shop/QnLRqV/

Kurssin loppumaksu suoritetaan myös Holvi-kaupan kautta viimeistään 31.1.2018. Laitattehan nämä päivämäärät jo muistiin!

 

Jos sinulla on kysyttävää kurssista tai kurssimaksuista, ole rohkeasti yhteydessä minuun: crista.soskolne@gmail.com.

 

Maksuna käyvät myös e-passikortti sekä smartum-saldokortti (silloin maksu paikan päällä izettle-laitteella) sekä smartum-setelit.

Ilmoittautuminen:

https://holvi.com/shop/QnLRqV/

Kurssin kesto:

-

Kurssin ajankohta:

Kurssin tila:

Ohjaaja:

Hinta:

Lisätiedot: