Bokvillanin tilavaraus

Bokvillan on varattavissa juhla-, tapahtuma- ym. käyttöön perjantai-iltaisin, lauantaisin ja arkipyhinä vain ns. juhlapakettihinnalla. Muuten tilat ovat varattavissa tunti/tila-perusteisella hinnalla.

Bokvillanin tilojen varaustilanne

Kalenterin värikoodien selitykset

Keltainen Kahvila (alakerta)
Sininen Sali (alakerta)
Vihreä Kirjasto (alakerta)
Punainen Koko talo (yllä mainittujen tilojen varaus, tällöin talossa ei muuta käyttöä)
Harmaa Mediapaja (yläkerta)
Ruskea  Kerhohuone (yläkerta)
Violetti  Tikki (alakerta, ompelusali)
 Oranssi  Toimisto (alakerta)

Näin varaat tilan käyttöösi Bokvillanista

  1. Tarkista ensin ylläolevasta kalenterista vapaat ajat.
  2. Valitse varauksesi tyyppi.Taloyhtiön asukas: Arabian Palveluun kuuluvissa taloyhtiöissä asuvat voivat vuokrata tiloja muita edullisempaan hintaan. Voit tarkistaa, kuuluuko taloyhtiösi Arabian palvelut Oy:n taaltä: Arabian Palvelun taloyhtiöt

    Muut varaajat: Sinun ei tarvitse asua Arabiassa vuokrataksesi Bokvillania juhliisi tai muihin tapahtumiin.Paikalliset toimijat: Tiesitkö, että Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -alueen paikalliset ryhmät ja toimijat voivat vuokrata Bokvillanin kirjastoa ja Kääntöpaikan Klubia  (ma-to) kokouksiinsa maksutta? Paikallisen toimijan ei tarvitse olla rekisteröity yhdistys tai muu virallinen taho.Tapahtumat: Emme peri tilavuokraa pääsymaksuttomista ja kaikille avoimista tapahtumista. (pääsymaksullisista, avoimissa tapahtumissa salin tilavuokra on 20 €/h).  Etenkin tiistai-iltaan  ja sunnuntaille olemme jättäneet tapahtumille tilaa kalenteriin. Perjantait ja lauantait on varattu juhlavarauksille.
  3. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tilavarauksen vahvistuksesta. Viemme tilavaraukset vastaanotettuamme ne kalenteriin käsin, joten vastauksen saaminen voi kestää noin 1-7 päivää.
  4. Jos varauksen käsittely on kiireellinen tai sinulla on lisäkysymyksiä, tavoitat meidät puhelinnumerosta 045 856 3290
  5. Lasku tilavuokrasta lähetetään varausvahvistuksen yhteydessä sähköpostiin. Paperilaskutuksesta perimme laskutuslisän.

 

Tee tilavaraus Bokvillanista:

Taloyhtiön asukas Paikallinen toimija Muut varaajat Tapahtuma