Kääntöpaikan Toimintatorstai

Arabian asukastaloilla on suunnitteilla Kääntöpaikan viikoittaiset Toimintatorstait klo 10-18. Toimintatorstain tarkoituksena on kehittää yhteistä, mukavaa, matalan kynnyksen tekemistä. Toiminta on avointa ja maksutonta eikä siihen tarvitse sitoutua millään tavalla. Kaikki ovat tervetulleita!

 

Haluamme järjestää torstaihin erilaisia pop up -tapahtumia sekä jatkuvaa toimintaa, esimerkiksi erilaisia ryhmiä. Onko sinulla jokin taito, jonka haluaisit jakaa kanssamme? Oletko haaveillut ryhmästä, jonka kanssa voisit jakaa mielenkiinnon kohteesi? Toimintatorstaissa tämän toteuttaminen on mahdollista! Aihe voi olla laidasta laitaan mitä vaan – esimerkiksi kädentaitoja, kielikylpyjä, lukupiiriä, keskustelukerhoja, musiikkia, liikuntaa… Aikuisille, lapsille tai kaikille yhdessä!

 

Toiminnan tulisi olla sellaista, että se pystytään toteuttamaan avoimin ovin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että toiminta ei häiriintyisi ovesta edestakaisin kulkevista ja tiloja kiertelevistä ihmisistä.
Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää aiheesta. Ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@arabianasukastalot.fi. Ilmoitathan samalla yhteystietosi (puhelinnumero).