Intiankadun yhteisökioski on taas avoinna!

Lipan alla työskentelee kesän aikana kaikkiaan 25 nuorta, joista valtaosa on kahdeksasluokkalaisia. Tämä on meistä aika huikea juttu! Lipalla on myynnissä vohveleita (v), toasteja (v), jäätelöä ja muuta kesäherkkua. Vohvelilippa toteutetaan yhteistyössä  Helsingin kaupungin Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan kanssa. Tule piipahtamaan ja moikkaamaan meidän nuoria kesätyöntekijöitä!

Vohvelilippa on avoinna 18.8. asti ma-su 10-20.

TIISTAISIN lippakiskalla on tarjolla maksuton aamupuuro & juttuseuraa klo 8–10.

KESKIVIIKKOISIN klo 16–20 Lipalla kirppiksiä & levymusiikkia! Levitä oma vilttisi ja myy aarteita taikka ostaa roinaa. Äänilevy on Ystävä -yhdistys pyörittää vinyylejä. Osallistumiskynnys on matala, ei siis tarvitse ilmoittautua tai tehdä varauksia. Pöydän saa lippakiskalta lisämaksusta (10 €).

PERJANTAIKLUBIT siirtyvät kesällä Lipalle tuoden keikkoja ja moninaisia muita kulttuuritapahtumia perjantai-iltojen iloksi! Jos sinulla on jokin viihdyttävä, osallistava tai muuten nautittava spektaakkeli, ota meihin yhteyttä!

Lipalla kohdataan!

Intiankadun lippakioski kunnostettiin yhteisökioskiksi osana Helsingin kaupungin osallistuvaa budjetointia. Kioskin toiminataa pyörittää jo toista kesää Kylätalo Kääntöpaikka ry.