Kaffila Bokvillan

Ihania leivonnaisia, tuoretta pullaa, vastajauhetuista pavuista keitettyä kahvia… Tunnelmallinen ja kotoisa Kaffila Bokvillan on kaikille avoin voittoa tavoittelematon asukaskahvila. Kaffila pyörii pääasiassa vapaaehtoisvoimin, kahvilan emännän ja harjoittelijan avulla. Tervetuloa herkuttelemaan!

Haluaisitko harrastaa kahvilanpitoa? Tykkäätkö leipoa? Tule vapariksi!  Laita viestiä osoitteeseen kaffilabokvillan@gmail.com ja kerromme lisää. Toimintaan pääset mukaan milloin vain ja perehdytämme aina uudet tulijat.

Kaffilan lounas taas normaalisti ma-to klo 11 alkaen

20.7.2020 | |

Aukiolorajoitteiden ja kesä-kaffilan poikkeusaikataulujen jälkeen Kaffila Bokvillanin lounas jälleen tarjolla klo 11.00 alkaen niin kauan kuin lounasta riittää. Kahvilatuotteita on myynnissä klo 18.00 saakka. Tervetuloa!

Tule mukaan vapaaehtoisjoukkoomme!

8.11.2017 | |

Tykkäätkö leipoa? Pursutko ruokaideoita? Kaipaatko seuraa ja yhteisöä, jossa toimia yhdessä? Kaffila Bokvillan on voittoa tavoittelematon asukastakahvila, jota pidetään auki iltaisin ja sunnuntaisin vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisemme myös mm leipovat ihania herkkuja kaffilan myyntiin. Tervetuloa mukaan! Perehdytämme aina tehtäviin. voit ottaa yhteyttä arabianasukastalot@gmail.com tai vielä mieluummin tulla käymään ja juttelemaan.    

Bokvillanin tunnelmalliset joulumyyjäiset sunnuntaina 3.12 2017 klo12-15

8.11.2017 | |

Bokvillanilla järjestetään Joulumyyjäiset 3.12 klo12-15! Bokvillanin joulumyyjäiset tarjoilee tänäkin vuonna käsitöitä, herkkuja ja lahjoja pukinkonttiin. Olet tervetullut niin myymään kun ostoksille! Myyntipöydän myyjäisiin voi varata 10€:n hintaan (tai 2pöytää 15€). Pöytävarauksen nettilomakkeen löydät täältä lisätietoja Eijalta Arabianasukastalot@gmail.com tai 044 2750180