Sarjakuvakeskuksen Lasten ja nuorten sarjakuvakurssit

29.11.2023 | |

Lasten ja nuorten sarjakuvakurssit

Ryhmä 1

Keskiviikkoisin klo 15-16.45
17.1.– 17.4.2024 (Talvilomaviikolla 8 ei opetusta)
Ikäsuositus 7–12
Opettaja: Hanna Vuorivirta
Tila: kuvataidetila Sotku
Kurssimaksu: 130 €

Ryhmä 2

Keskiviikkoisin klo 17–18.45
17.1.– 17.4.2024 (Talvilomaviikolla 8 ei opetusta)
Ikäsuositus: 7–12
Opettaja: Hanna Vuorivirta
Tila: Kuvataidetila Sotku
Kurssimaksu: 130 €

Kursseilla käydään läpi sarjakuvan tekemisen vaiheita: ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, puhtaaksi piirtäminen ja tekstaus. Kursseilla suunnitellaan myös hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä. Kurssin päätteeksi toteutetaan yhteinen lehti. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia välineitä saa myös ottaa mukaan. Kurssi sopii sekä uusille tulokkaille että kokeneemmille tekijöille.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Sarjakuvaseuran sekä Sarjakuvantekijät ry:n jäsenet, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset ovat oikeutettuja 20 prosentin alennukseen kurssien hinnoista. Alennuksen saa käyttöön maksuvaiheessa alennuskoodilla. Seuran jäsenten alennuskoodi löytyy uudesta jäsenkortista. Muut alennukseen oikeutetut voivat tiedustella alekoodia sähköpostitse osoitteesta: opetus@sarjakuvakeskus.fi. Alennusta ei voida myöntää jälkikäteen.

Mikäli kurssi on jo täynnä/loppuunmyyty, voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse: opetus@sarjakuvakeskus.fi

Ilmoittautuminen:

https://sarjakuvakeskus.mycashflow.fi/product/129/lasten-sarjakuvakurssit-kaantopaikalla--kevat-2024

Kurssin kesto:

-

Kurssin ajankohta:

Kurssin tila:

Ohjaaja:

Hinta:

Lisätiedot: