Tietoa kursseista

TOP 5 KYSYMYKSET KURSSEISTA

Miksi kurssi-ilmoittautumisen peruminen ei ole yksinkertaista?
Kurssitoimintaa järjestämällä pyrimme tarjoamaan harrastusmahdollisuuksia ammattilaisten ohjauksessa tekemättä voittoa. Kurssimaksut ohjautuvat suoraan kunkin opettajan palkkaan (palkka + työnantajakulut). Sitovilla ilmoittautumisilla pyrimme välttämään tilanteita, että kursseille ilmoittauduttaisiin tarpeettomasti, meillä ei olisi varaa maksaa opettajan palkkaa tai kurssi jouduttaisiin viime hetkellä perumaan.

Lopetan kesken kauden, haluan rahat takaisin, varapaikoilla on varmasti ihmisiä
Valtaosalle kursseistamme ei ole helppoa hypätä mukaan kesken kauden. Haluamme kunnioittaa myös opettajien työtä ryhmäyttämisessa. Rahojen palautus, varapaikkalaisen tilalle järjestäminen + varapaikkalaisen maksujen järjestäminen on yllättävän aikaa vievää puuhaa.

Kurssi-ilmoittautumisen peruminen
Kurssi-ilmoittautumisen voi perua viimeistään erikseen ilmoitettuna ajankohtana omaan sähköpostiin tulleen linkin kautta. Ilmoitetun ajankohdan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet kurssin hinnasta. Mikäli et peru kurssipaikkaasi tai peruminen tapahtuu kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen, kurssimaksu peritään kokonaan.

Kurssin maksaminen
Maksullisista kursseista lähetetään lasku ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varapaikat
Kyllä, kannattaa ilmoittautua myös varapaikoille. Joku peruu aina. Olemme yhteydessä varapaikalta varsinaiselle paikalle päässeisiin erikseen.

Tervetuloa harrastamaan!