Juhlat tulossa? Tiesitkö, että Kääntöpaikan voi vuokrata?

Tiesitkö, että Kääntöpaikan voi vuokrata? Synttärit, lakkiaiset, työpajat ja erilaiset yleisötapahtumat on olleet suosituimpia tilaisuuksia, mutta tilathan venyy vaikka mihin! Meille sopii niin yksityistilaisuudet kuin kurssit ja konsertitkin. Maksuttomista ja avoimista tapahtumista emme peri vuokraa, ja Kääntöpaikan jäsenet saavat omista bilevarauksistaan alennusta. Tilat ovat seuraavanlaiset:
-Yläkerran sali on 106m2 tyhjää tilaa valtavilla ikkunoilla ja viihtyisällä sisustuksella. Tuoleja on 50:lle ja pöytiäkin on 20, eli onnistuu niin pidot kuin myyjäisetkin. Tilassa on äänentoisto ja piano, ja videotykinkin saa käyttöön erikseen tilattaessa. Lastenkutsuja varten saa myös ongintapaikan viritettyä valmiista materiaaleista.
-Alakerran klubin 36m2 sopii hyvin intiimimpiin kokoontumisiin. 20 hlöä mahtuu hyvin sohville ja pöydän ääreen, ja tilassa on täysin varusteltu keittiö. Korkealaatuinen videotykki ja surround -äänentoisto mahdollistaa myös paremman audiovisuaalisen toiston.
-Sellainenkin salainen helmi on kuin Sotku, eli yläkerran taidetila. Tietäjät tietää, ja ne myös vuokraa sitä omaa luovaa ilmaisuaan varten. Tilaa on yleensä vuokrattu omaa rauhaa varten, mutta 36m2 kokoisena se sopii vaikka 15 hengelle.
Kääntöpaikan tilat on helppo käydä paikan päällä katsastamassa aukioloaikana. Tilavaraussivulta näkee heti mitkä ajat ovat vapaina ja varauskin onnistuu kätevästi netitse.