Liity jäseneksi

Arabian asukastalot ry:n jäseneksi voi liittyä henkilö, joka asuu tai toimii Arabianranta–Toukola–Vanhakaupunki-alueella pysyvästi ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Yhdistyksen yhteisöjäseneksi hyväksytään anomuksesta Arabian Palvelu Oy:n osakasyhteisö eli taloyhtiö, joka on tehnyt Arabian Palvelu Oy:n kanssa yhteiskerhotilojen käytöstä sopimuksen. Arabian asukastalot ry:n kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Jäsenellä on oikeus äänestää ja asettua ehdolle hallitukseen. Arabian asukastalot ry:n jäsenet voivat vuokrata tiloja alennettuun hintaan.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 30,00€ / vuosi. Arabian Palvelut Oy:n taloissa asuvilta ei peritä jäsenmaksuja.

Liity jäseneksi tästä