Arabian Asukastalojen perinteinen kevätjuhla sunnuntaina Bokvillanilla

Meillä on kunnia kutsua kaikki Arabian asukastalojen kursseille osallistuneet perinteiseen kevätjuhlaan sunnuntaina 23.4 ko 13 alkaen. Kevätjuhla jatkuu World Music Schoolin tapahtumalla klo 18-23. Kevätjuhlassa on luvassa pieniä esityksiä kursseilta ja työpajoja,jotka eivät vaadi ennakkoilmoittautumista.

Monet kevään kursseista ovat yhdessä valmistelleet pientä leikkimielistä ohjelmaa ja työpajoja kevätjuhlaan.

Kevätjuhlassa on mukana myös Bokvillanin satutunti ja satu nimeltä Tuhkimuksen uni. Se on suomalainen kansansatu, kertomus Tuhkimus-nimisestä nuorukaisesta, joka saa keisarilta tehtävän. Hän joutuu matkalle ihmeelliseen maahan, ja lopulta ei tiedä, olivatko hänen kokemuksensa unta vai totta. Kuvitetun ja esitetyn Satutunnin suunnittelee ja toteuttaa Laura Havimo ja äänisuunnittelua TEAKissa opiskeleva Oula Rytkönen.
Satuhetken kesto n. 20 min, ja paikkana Lauran työhuone Bokvillanin 2.kerroksessa.

Jodarok eli Matti  pitää tapahtuman yhteydessä RAP-työpajan, joka toimii samalla ensimmäisenä kokeilukertana maksuttomien RAP-workshoppien sarjaan tänä vuonna. Työpaja on suunnattu kouluikäisille ja mukaan mahtuu max 10 lasta ja nuorta. Ennakkoon voit ilmoittautua linkistä: Raptyöpaja

Toivomme mahdollisimman monen, etenkin lastenkurssilaisen, osallistuvan pieniin,kivoihin ja leikkimielisiin esityksiin,mutta emme halua painostaa tähän ketää. Jos siis Haluat esiintyä, estradi on vapaa myös spontaaneille esityksille, mutta jos et missään nimessä halua esiintyä tai et halua,että lapsesi esiintyy, ilmoitathan siitä meille ArabianAsukastalot@gmail.com. Kaikki kurssit eivät ole valmistelleet osallistumista vaan se on tehty aina yhteistyössä ja opettajan aikataulun mukaan.

esityksien aikataulusta tiedotamme lähempänä nettisivuillamme ja FB-tapahtumassa.

Toivoisimme kursseille osallistuneiden tai heidän huoltajiensa vastaavan pieneen palautekyselyyn,jolla pyrimme parantamaan kurssitoimintamme kohtaavuutta. Kiitos!

kurssipalaute