Tilat & Tilavaraus

Kääntöpaikan  tilat on tarkoitettu harrastusryhmien ja ryhmien käyttöön sekä erilaisten tapahtumien  järjestämiseen. Kaikkia vapaana olevia tiloja on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. Kääntöpaikka onkin suosittu paikkaa viettää esim. lasten syntymäpäiviä.

Kääntöpaikan varaustilanne

Kalenterin värikoodien selitykset

Sininen Sali (yläkerta, videotykki)
Vihreä Klubi (alakerran keittiötila, kokoukset, videotykki)
Tummanruskea Sotku (kuvataidetila)
Violetti Kutomo (kangaspuut, alakerta)
Keltainen Koko talo

Kääntöpaikan varaushinnasto ja käyttöehdot

Näin varaat tilan käyttöösi Kääntöpaikalta

1. Tarkista ensin ylläolevasta kalenterista vapaat ajat.

2. Valitse varauksesi tyyppi ja täytä tilavarauslomake (linkit lomakkeille sivun alareunassa).

Yhdistyksen jäsen: Arabian asukastalot ry:n jäsenet saavat alennuksen tilavuokrista. Tietoa yhdistyksen jäseneksi liittymisestä löydät täältä.
Muut varaajat: Sinun ei tarvitse asua Arabiassa vuokrataksesi Kääntöpaikkaa juhliisi tai muihin tapahtumiin.
Paikalliset toimijat: Tiesitkö, että Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -alueen paikalliset ryhmät ja toimijat voivat vuokrata Kääntöpaikan Klubia  (ma-pe) kokouksiinsa maksutta? Paikallisen toimijan ei tarvitse olla rekisteröity yhdistys tai muu virallinen taho.
Tapahtumat: Emme peri tilavuokraa pääsymaksuttomista ja kaikille avoimista tapahtumista. (pääsymaksullisista, avoimissa tapahtumissa salin tilavuokra on 20 €/h).  Etenkin tiistai-iltaan  ja sunnuntaille olemme jättäneet tapahtumille tilaa kalenteriin. Tapahtumista tulee tiedottaa ohjeidemme mukaisesti viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa (saat ohjeistuksen täytettyäsi tilavarauslomakkeen).

Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tilavarauksen vahvistuksesta. Viemme tilavaraukset vastaanotettuamme ne kalenteriin käsin, joten vastauksen saaminen voi kestää noin 1-7 päivää.

Jos varauksen käsittely on kiireellinen tai sinulla on lisäkysymyksiä, tavoitat meidät puhelinnumerosta 045 856 3290

Tee tilavaraus:

Yhdistyksen jäsen Paikallinen toimija Muut varaajat Tapahtuma

 

Sali

Salissa on tilaa isommillekkin juhlille ja siellä järjestetään myös mm. jooga- ja pilateskursseja. Tilan saa rajattua verholla niin, että käynti portaikkoon tai toimistoon ei häiritse. Salissa on minikeittiö, jossa kahvin ja teen keittomahdollisuus.

Sotku

Sotku on valoisa kuvataidetila, jossa toimii kuvis- ja sarjakuvakursseja. Sotkua voi myös käyttää itsenäiseen työskentelyyn sovitusti.

Klubi

Klubi on n. 15 hengen rento kahvilamainen tila. Klubissa on keittiö ja astiat n. 40 hengelle. Kääntöpaikan dekkarikirjasto sijaitsee Klubissa.

Kutomo

Kutomossa on tällä hetkellä viidet kangaspuut ja pienoiskangaspuut.