Yhdistys

Arabian asukastalot ry on kesällä 2012 perustettu yhdistys, jonka sääntöihin kirjattu tarkoitus on edistää ja kehittää alueen asukkaiden yhteistyötä, aktivoida asukastoimintaa ja lisätä asukkaiden viihtyvyyttä.

Arabian asukastalot ry pyörittää asukastalotoimintaa Kääntöpaikan (Intiankatu 1) tilassa.

Kuka saa osallistua toimintaan?
Arabian asukastalot ry:n järjestämä asukastalotoiminta – kurssit, kerhot ja tapahtumat – on avointa kaikille asuinpaikkaan katsomatta. Toimintaan osallistuminen ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä.

Kuka voi liittyä Arabian asukastalot ry:n jäseneksi?
Arabian asukastalot ry:n jäseneksi voi liittyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.  Arabian asukastalot ry:n kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Kuinka jäseneksi voi liittyä?
Jäseneksi liitytään täyttämällä Arabian asukastalot ry:n kotisivuilla oleva lomake ja maksamalla jäsenmaksu.

Miten voin osallistua toimintaan?
Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tule tutustumaan toimintaan Kääntöpaikan  avointen ovien päivänä. Tai ilmoittaudu kursseille ja osallistu tapahtumiin. Liity yhdistyksen jäseneksi, osallistu kokouksiin ja kerro mitä toivot asukastalotoiminnalta.

Miksi liittyä, jäsenedut?

Arabian asukastalot ry:n jäsenenä olet mukana tukemassa Kääntöpaikan avointa ja yhteisöllistä toimintaa. Jäsenellä on oikeus äänestää ja asettua ehdolle hallitukseen. Arabian asukastalot ry:n jäsenet voivat vuokrata Kääntöpaikan tiloja alennettuun hintaan.

Miksi järjestetään juuri näitä kursseja/ tällaista toimintaa?

Toiminta on aina enemmän tai vähemmän järjestäjiensä näköistä. Olet tervetullut mukaan järjestämään toimintaa ja tekemään siitä sinun näköistäsi!

 

Arabian asukastalot ry:n hallitus

Leila Mäkelä

Helena Taskinen

Ilona Törmikoski

Teemu Ali-Kovero

Päivi Ceesay