Tara Langen vihermehu- ja Tikapuut rakkauteen-luennot Bokvillanilla 4.6.

Kirjailija, hyvinvointivalmentaja, suosittu luennoitsija ja Hidasta Elämää-bloggaaja Tara Lange tulee Bokvillanille sunnuntaina 4.6 2017!

Tervetuloa luennoille Bokvillanin saliin, Hämeentie 125 klo13.00 ja 15.30.

Ilmoittaudu ajoissa!

VIHERMEHU –luonnollinen energiajuoma klo 13.00-14.30

Luennon hinta: 5/10€ (edullisemmalla hinnalla Arabian palveluiden asukkaat ja Arabian Asukastalot ry:n jäsenet)

Hinta sisältää molemmat luennot

Ilmoittautuminen täällä

Tara pitää inspiroivan, koskettavan ja ajatuksia herättävän luennon vihermehuista ja niiden vaikutuksesta terveyteemme ja elinvoimaamme. Tara kertoo tyttärensä ja miehensä paranemistarinat sekä filosofiaansa mehustamisesta. Mitä kaikkea voi mehustaa ja miksi? Luennolla näet miten helposti ja vaivattomasti saat valmistettua turvallisista luonnon antimista energisoivia, puhdistavia, parantavia ja herkullisia mehuja! Luento sopii kaikenikäisille. Luennon jälkeen saat sähköpostitse kattavan tietopaketin mehustamisesta, tietoa eri laitteista ja alennuskoodeja niihin sekä printattavat listat mehustattavista raaka-aineista ja niiden esivalmistelutavasta.

“Tara puhuu selkeästi, karismaattisesti, innostavasti, palavasti ja vakuuttavasti! Miten raikas ja salliva katsomus hänellä onkaan. Mitään ei tuputa vaan ohjaa oman osaamisen ja tiedon äärelle, vaikka aihe on näinkin ”kuuma peruna” kuin ravinto ja parantuminen. Siitä täydet pisteet!”

Luennolle on rajattu määrä paikkoja, joten toivomme sitovat ilmoittautumiset 29.5.2017 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun luentomaksusta. Huomioithan,että monet sähköpostilaatikot suodattavat järjestelmämme lähettämän laskun eli kannattaa seurata myös roskapostilaatikkoa.

 

TIKAPUUT RAKKAUTEEN – luento klo15.30-17.00

Luennolle on vapaa pääsy

Ilmoittautuminen:

Taran odotettu uutuuskirja kertoo elämämme sykleistä ja niissä opittavien tunteista tulevien oppiläksyjen tarkoituksesta. Mitä raskaat tunteet – häpeä, syyllisyys, apatia, suru, pelko, himo, viha ja ylpeys yrittävät meille kertoa? Onko aina tarkoitus olla onnellinen ja voimissaan, tuntea vain rohkeutta, olla neutraali tai halukas, hyväsyvä, ymmärtäväinen ja rakastava yli-ihminen vai onko meidän “huonoina” pitämillä tunteilla joku tarkoitus ja oppi? Tunteiden tikapuu on koko perheen loistava työkalu, josta oppia tunnistamaan tunnetilojaan. Mikä on sinun perustunteesi ja mitä tunteita välttelet? Yksinkertaisen ja ajatuksia herättävän työkalun voimin oivaltaa itsestään ja muista hämmästyttäviä asioita. Luennollaan Tara kertoo miten tikapuita voi käyttää omassa arjessaan – lisäämään hyväksyntää ja ymmärrystä muita kohtaan, mutta ennenkaikkea löytääkseen tasapainon ja oman totuuden omien tunteidensa avulla.

”Olen lukenut ja opiskellut paljon, mutta koskaan en ole törmännyt mihinkään näin helposti ymmärrettävään, mullistavaan, informatiiviseen ja hyödylliseen tapaan puhua tunteista kuin Taran tikapuut rakkauteen! Yleensä yhtä tunnetta käsitellään aina erillisenä juttuna, mutta Tara käsittelee asiaa laajasti ja tuo kaikki tunteet samalle kartalle tai siis tikapuille ja selittää niiden keskinäisiä suhteita ja sitä miten voimme ymmärtää jokaisen tunteen tärkeän lahjan itsellemme. Kaikki tämä hauskasti, suoraan ja innostavasti!”

Luennolle on rajattu määrä paikkoja, joten toivomme sitovat ilmoittautumiset 29.5.2017 mennessä. Jos haluat osallistua vain kirjaluennolle, voit tehdä sen täällä

Luentojen jälkeen on mahdollisuus ostaa Taran kirjoja erikoishintaan.