Omatoimitilat

 

Bokvillanilla tiloja ja välineitä voi käyttää kuka vain avoimissa ovissa maanantaisin klo 10-18 sekä Kaffilan aukioloaikoina.

Bokvillanin Tikki on auki kaikille, jotka tarvitsevat ompelukoneita, -välineitä. Tikissä on kolme ompelukonetta ja kaksi saumuria käytössä.

Mediapajassa on neljä Macin tietokonetta, joihin on asennettu kuvankäsittely- ja videoeditointiohjelmia. Tilassa on myös skanneri, jota saa käyttää vapaasti.

 

Kääntöpaikan Sotku ja Kutomo


Sotku
on valoisa kuvataidetila, jossa toimii kuvis- ja sarjakuvakursseja. Sotkua voi myös käyttää itsenäiseen työskentelyyn, mutta varastotilaa omille tarvikkeille ei ole. Sotku on käytettävissä torstaisin Kääntöpaikan avoimissa ovissa klo 10-18.
Kutomo sijaitsee Kääntöpaikan alakerrassassa ja tilasta löytyy tällä hetkellä kahdet kangaspuut. Mukaan Kutomon puita käyttämään pääsee tulemalla paikalle kevät- tai syyslukukaudella maanantaina klo 18-21.

Omatoimitiloihin on myös halutessaan mahdollista saada henkilökohtainen avain liittymällä Arabian asukastalot ry:n jäseneksi (jäsenmaksu 30 €/vuosi, Arabian Palvelut Oy:n taloissa asuvilta ei peritä jäsenmaksuja). Jäseneksi voit liittyä täällä.