
Itsetehtyä pizzaa herkullisilla vaihtuvilla täytteillä
Ti Kaffilan kermainen kahden kalan keitto
Kaffilan perinteinen kalakeitto ja saaristolaisleipää/maalahdenlimppua
Ke Huvilan vuohenjuustosalaatti
Leivän päällä paahdettua vuohenjuustoa, yrttipunajuuria, siemeniä ja balsamicosiirappia
To Palstaviljelijän sadonkorjuukeitto
Kauden sadon antimista loihdittu sosekeitto tuoreen leivän kera
Viikot 32, 36
Ma Avointen ovien tacopäivä
Tacoja herkullisilla vaihtuvilla täytteillä
Ti Bouillaibaissea Kaffilan tyyliin
Tomaattipohjaista kala-äyriäiskeittoa
Ke Kaffilan kasvishampurilaiset
Kvinoa-papupihvit, marinoitua punasipulia, chilimajoneesia, Myrttisen suolakurkkuja
To Lohisalaatti kasvimaan antimilla
Lämminsavulohta, tillikurkkua, paahdettua kukkakaalia, marinoitua perunaa ja omenaa, ruohosipuli-kermaviilikastikketta
Viikot 33, 37
Ma Avointen ovien pizzapäivä
Itsetehtyä pizzaa herkullisilla vaihtuvilla täytteillä
Ti Kaffilan kermainen kahden kalan keitto
Kaffilan perinteinen kalakeitto ja saaristolaisleipä/maalahdenlimppu
Ke Intiankadun perunainen linssikeitto
Lämmin ja täyttävä linssikeitto, jossa perunaa
To Falafelit pitaleivällä á la Kaffila
Kaffilan falafelpyöryköitä ja Piian pitaleipiä maukkailla lisukkeilla
Viikot 34, 38
Ma Avointen ovien tostada granada päivä
Itsetehtyä tostada granadaa herkullisilla vaihtuvilla täytteillä
Ti Bouillaibaissea Kaffilan tyyliin
Tomaattipohjaista kala-äyriäiskeittoa
Ke Kotisaarenkadun kotijuustosalaatti
Kotijuustoa, kirsikkatomaattia, piimälimppukrutonkeja, lakkavinaigrettea
To Kolmen kaalin juustokeitto
Kukkakaalia, parsakaalia ja lehtikaalia – juustolla, yrteillä ja krutongeilla täydennettynä