Annala tarvitsee tukeamme!

Myös Arabian Asukastalot ry tukee naapurihuvilan ostamista ja kunnostamista!

Tule mukaan pelastustalkoisiin varmistamaan Annalan huvilan valjastaminen kaupunkilaisia palvelevaksi puutarhakulttuurin tapahtumapaikaksi. Helsingin vanhin huvila ulkorakennuksineen, kukoistava muotopuutarha ja tyylikäs puisto kertovat ainutlaatuisen puutarhakultuurin tarinaa 1800-luvulta tähän päivään.

Ensi vuonna Annalan huvilassa aloitetaan remontti rakennuksen kunnostamiseksi. Kesällä huvilaan avataan kahvila, joka palvelee vierailijoita lähiherkuin ja kohtaamisin. Annalan huvilassa pääset nauttimaan musiikista, luennoista, näyttelyistä ja puutarhatyöpajoista. Huvilassa voi järjestää myös omia tapahtumia.

Mesenaatti.fi-palvelussa voit valita itsellesi sopivan rahoitussumman ja vastikkeen.

Mesenaatti-kampanjaan pääset täältä.

Jaa viestiämme omille ystävillesi ja tutuillesi, pyydä heitä mesenoimaan ja jakamaan tietoa Annalan huvilan pelastustalkoista eteenpäin.

Annalan tukiyhdistys ja Hyötykasviyhdistys etsivät myös aktiivisesti yhteistyökumppaneita ja kiinnostuneita kaupunkilaisia mukaan toimintaan. Ota yhteyttä, saaadakseni lisätietoja. Voit myös seurata heitä Facebookissa.

Jo nyt pääset tutustumaan Annalan huvilaan Siivouspäivänä11.11., Annalan joulutorilla 2.12. sekä itsenäisyyspäivänä 6.12. Tervetuloa ihastumaan!