Elo-syyskuussa Kaffilassa herkutellaan syksyn sadolla

Loppukesän lounasmenu on nyt julkaistu! Lounasta on tarjolla maanantaista torstaihin klo 11 alkaen. Uusi emäntämme Pia on jo kesän aikana hurmannut Kaffilan asiakkaat  herkullisilla tarjottavilla,  tervetuloa nauttimaan!Viikot 31, 35, 39Ma          Avointen ovien pizzapäivä
Itsetehtyä pizzaa herkullisilla vaihtuvilla täytteillä

Ti            Kaffilan kermainen kahden kalan keitto
Kaffilan perinteinen kalakeitto ja saaristolaisleipää/maalahdenlimppua

Ke           Huvilan vuohenjuustosalaatti
Leivän päällä paahdettua vuohenjuustoa, yrttipunajuuria, siemeniä ja balsamicosiirappia

To           Palstaviljelijän sadonkorjuukeitto
Kauden sadon antimista loihdittu sosekeitto tuoreen leivän kera

Viikot 32, 36

Ma           Avointen ovien tacopäivä
Tacoja herkullisilla vaihtuvilla täytteillä

Ti             Bouillaibaissea Kaffilan tyyliin
Tomaattipohjaista kala-äyriäiskeittoa

Ke            Kaffilan kasvishampurilaiset
Kvinoa-papupihvit, marinoitua punasipulia, chilimajoneesia, Myrttisen suolakurkkuja

To            Lohisalaatti kasvimaan antimilla
Lämminsavulohta, tillikurkkua, paahdettua kukkakaalia, marinoitua perunaa ja omenaa, ruohosipuli-kermaviilikastikketta

 

Viikot 33, 37

Ma           Avointen ovien pizzapäivä
Itsetehtyä pizzaa herkullisilla vaihtuvilla täytteillä

Ti             Kaffilan kermainen kahden kalan keitto
Kaffilan perinteinen kalakeitto ja saaristolaisleipä/maalahdenlimppu

Ke            Intiankadun perunainen linssikeitto
Lämmin ja täyttävä linssikeitto, jossa perunaa

To            Falafelit pitaleivällä á la Kaffila
Kaffilan falafelpyöryköitä ja Piian pitaleipiä maukkailla lisukkeilla

 

Viikot 34, 38

Ma           Avointen ovien tostada granada päivä
Itsetehtyä tostada granadaa herkullisilla vaihtuvilla täytteillä

Ti             Bouillaibaissea Kaffilan tyyliin
Tomaattipohjaista kala-äyriäiskeittoa

Ke            Kotisaarenkadun kotijuustosalaatti
Kotijuustoa, kirsikkatomaattia, piimälimppukrutonkeja, lakkavinaigrettea

To            Kolmen kaalin juustokeitto
Kukkakaalia, parsakaalia ja lehtikaalia – juustolla, yrteillä ja krutongeilla täydennettynä