FAR Iltakoulu = Feministinen Anti-Rasistinen Iltakoulu Kääntöpaikalla torstaina 25.5.2017 klo18-21

FAR: Huolenpidosta

Seuraava FAR Iltakoulun tapaaminen käsittelee huolenpitoa sekä henkilökohtaisella että kollektiivisella tasolla.

Feministinen ja antirasistinen työ, taistelu, praktiikka ja elämä on usein vastarintaisuudessaan voimaannuttavaa ja vapauttavaa, mutta myös valitettavan usein patriarkaalisessa, seksistisessä, rasistisessa ja ksenofobisessa todellisuudessamme raskasta ja voimia vievää. Miten jaksaa, miten pitää huolta itsestä ja toisista? Miten tukea toisten työtä, toimijuutta ja kamppailuja?

Tahdomme nostaa näitä kysymyksiä esiin FAR Iltakoulussa, sillä koemme ne keskeisiksi sekä poliittisessa keskustelussa että FAR Iltakoulun järjestämisen kannalta. Voimmeko FAR:issa miettiä keinoja radikaaliin kollektiiviseen tukeen ja solidaarisuuteen? Mitä kukakin meistä tarvitsee jaksaakseen? Miten tarpeemme vaihtelevat ja missä ne kenties kohtaavat? Voiko FAR olla paikka ja alusta kollektiiviselle ja yksilölliselle tuelle ja huolenpidolle?

Teemme tapaamisessa muutamia kirjoitus- ja unelmointiharjoitteita sekä keskustelemme. Muistathan kuitenkin, että voit ottaa osaa harjoitteisiin ja keskusteluihin aina sinua juuri tuona hetkenä parhaiten tukevalla tavalla. Tuomme tapaamiseen myös tekstejä, joiden lukemiseen voit uppoutua halutessasi.

FAR Iltakoulu on Helsingissä toimiva omatoiminen alusta feministiselle ja antirasistiselle oppimiselle. FAR Iltakoulu aloitti toimintansa tammikuussa 2017 ja pyrkii järjestämään oppimis- ja jakamissessioita mahdollisimman säännöllisesti.

Seuraava FAR tapaaminen: 25.5. Kääntöpaikalla Arabiassa! Tila on pyörätuoli esteetön.
klo. 18:00 – 21:00
TERVETULOA!
♥ Anniina ja Shelley, FAR Iltakoulun järjestäjät

Ps. Voit halutessasi tuoda jotain syötävää/juotavaa jaettavaksi.