Ilmoittautuminen kevään kursseille käynnistyy!

Ilmoittautuminen kevään kursseille käynnistyy  3.12. klo 18 Arabian Palveluun kuuluvissa taloyhtiöissä asuville ja 10.12. kaikille muille.  Kevään kurssitarjonnan löydät täältä (3.12. klo 18 alkaen). Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat kurssilaiset!

Muutama uusi ryhmäkin mahtuu kevään tarjontaan.  Taidemaalarin taikavärit1 -ryhmässä taiteilevat maanantaisin  1–3-luokkalaiset. Suositusta 1–3-vuotiaiden temppuradasta  ohjelmassa on myös päiväryhmä ja  3–4-vuotiaiden lastentanssiryhmiä saatiin kalenteriin mahtumaan yksi lisää. Afrotanssi jatkuu jatkuu keväällä nimellä Nykyafro. Aikuisten piirustuksen ja maalauksen tekniikkakurssi on jaettu kahdeksi erilliseksi ryhmäksi; maanantain ryhmässä treenataan piirtämistä ja tiistaisin keskitytään maalaamiseen. Ja monien toivoma seniorijumppakin palaa ohjelmaan.

Olkaa yhteydessä toimistoomme mikäli teillä on kysyttävää kevään kursseihin tai ilmoittautumiseen liittyen. Meidät tavoittaa sähköpostitse osoitteesta arabianasukastalot@gmail.com ja puhelimitse numerosta 044 2750180.

Asukastaloilla tavataan!