Kaffila Bokvillan

Ihania leivonnaisia, tuoretta pullaa, vastajauhetuista pavuista keitettyä kahvia… Tunnelmallinen ja kotoisa Kaffila Bokvillan on kaikille avoin voittoa tavoittelematon asukaskahvila. Kaffila pyörii pääasiassa vapaaehtoisvoimin, kahvilan emännän ja harjoittelijan avulla. Tervetuloa herkuttelemaan!

Haluaisitko harrastaa kahvilanpitoa? Tykkäätkö leipoa? Tule vapariksi!  Laita viestiä osoitteeseen kaffilabokvillan@gmail.com ja kerromme lisää. Toimintaan pääset mukaan milloin vain ja perehdytämme aina uudet tulijat.

Kaffilan aukiolot kesällä 2017

15.5.2017 | |

Kaffila Bokvillan palvelee normaalisti Juhannukseen saakka eli torstaihin 22.6.asti.  To olemme avoinna klo11-14. Juhannuksen jälkeen kaffila palvelee kesäkeskiviikkoina 28.6., 12.7., 19.7 ja 26.7. klo11-18. 26.7. alkaen kaffila palvelee taas normaalisti. Kesäaikana emme tarjoile lounasta,mutta tarjolla on pientä suolaista ja monenlaista kotitekoista herkkua.   Miten sinä haluaisit kahvilan olevan avoinna? Onko paras hetki käydä sunnuntai-iltapäivän kahvilla… Lue lisää »

Kinnostaisiko sinua Kaffilan kesätoiminta?

24.2.2017 | |

Kesä pursuaa mahdollisuuksia ja Bokvillanin ihana puisto houkuttaa.. mutta mitä tehdään ja kuka tekee? Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan Kaffilan kesä/terassi/puutarhaporukkaan niin hyötyviljelemään kuin talkoilemaan terassitoimintaa? voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse ArabianAsukastalot@gmail.com tai laittamalla liittymispyyntö FB-ryhmään Kaffilan kesäterassi-talkoilijat niin sunnnitellaan yhdessä mitä kivaa keksitään 🙂

Tule mukaan kaffila Bokvillanin vapaaehtoisjoukkoon!

28.6.2016 | |

Tiesitkö, että Kaffila Bokvillan pyörii iltaisin ja sunnuntaisin kokonaan vapaaehtoisvoimin? Ihana vapaaehtoisista koostuva leipuritiimimme vastaa myös sunnuntain leivonnaisista. Vapaaehtoiset kokoontuvat säännöllisesti suunnittelemaan yhdessä Kaffilan toimintaa. Tahtoisitko sinä liittyä tähän iloiseen joukkoon? Toimintaan voi osallistua kevyesti esim. kerran kuussa tai vaikkapa viikottain, kukin oman aikataulunsa mukaisesti. Lisätietoa saa laittamalla postia osoitteeseen ArabianAsukastalot@gmail.com