Kaffila Bokvillan etsii uutta emäntää/ isäntää

Kahvilaemäntä/-isäntä, Kaffila Bokvillan Arabian asukastalot ry

Kaffila Bokvillan on asukastalo Bokvillanissa Arabianrannassa sijaitseva voittoa tavoittelematon asukaskahvila. Asukaskahvila pyrkii lisäämään alueen yhteisöllisyyttä, ja mahdollistamaan kaikille avointa toimintaa asukastalossa.

Päivittäisestä kahvilan toiminnasta vastaa kahvilaemäntä/-isäntä yhdessä vapaaehtoisten ja harjoittelijoiden kanssa. Kaffilasta löytyy aina vastajauhettua kahvia, laadukasta teetä, herkullisia leivonnaisia ja juttuseuraa. Arkisin tarjolla on myös salaatti- ja keittolounaita (kasvis/kala) sekä koululaisille välipalaa. Kaffilan herkut valmistuvat Bokvillanin huvilan keittiössä ja vapaaehtoisten kotona.

Haemme asukaskahvilaan emäntää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 30.5.2016 alkaen. Mahdollisuus palkattoman kesäloman viettoon heinäkuussa sovitusti.

Emännän/isännän tehtävänä on kahvilatoiminnan organisointi, vapaaehtoisten rekrytointi, talouden seuranta, viestintä ja harjoittelijoiden ohjaus.

Emäntä/isäntä vastaa ruokalistan suunnittelusta sekä lounaiden, leivonnaisten ja välipalojen valmistuksesta.

Toivomme emännältä/isännältä itsenäistä työotetta, organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna viimeistään työsuhteen alkaessa.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ammattimaisesta keittiö-, leipomo- tai kahvilatyöstä, työhön soveltuva koulutus sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.

Työaika 37,5 h viikossa, pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä. Tehtäväkohtainen palkka 1800 € / kk.

Lisätiedot: Jutta Kivistö 050 5067804, perjantaina 29.4. klo 10-16

Hakemukset ja CV sähköisenä osoitteella arabianasukastalot@gmail.com 6.5.2015 mennessä.