Taidemaalaus- & piirustuskurssi aikuisille

12.8.2020 | |

Taidemaalaus –tekniikkakurssi aikuisille

Tiistaisin klo 19.30–21.00
15.9.–8.12. (12 krt)
Ei opetusta 13.10.
Tila Kääntöpaikka Sali
Ohjaajat Vilma Metteri, Sanna Koskimäki
Hinta 122 /148 €

Vilma Metteri maalaus:

Työskentely perustuu maalaamisen perustekniikoiden opettelemiseen ja havaintokyvyn terävöittämiseen. Käymme läpi eri taiteilijoita ja maalaamisen tekniikoita; värin sekoittamista, kerrosmaalausta, valkokohotuksia ja lasyyreita. Harjoittelemme kuvan rakentamista muotojen, värin, valon ja mittasuhteiden kautta. Jokaisella on oma vaiheensa maalaamisen oppimisessa, työskentely on jatkuvaa ratkaisujen intuitiivista ja tiedostettua tekemistä, ja näiden ratkaisujen löytämiseen Vilma tarjoaa kannustavia suuntia. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta. Jokainen työskentelykerta aloitetaan croquis-piirtämisellä.

Sanna Koskimäki/ piirustus:

Jokainen oppii piirtämään! Työskentely perustuu piirustuksen perustekniikoiden opettelemiseen ja havaintokyvyn terävöittämiseen. Käymme läpi viiva- ja valööripiirtämisen mahdollisuuksia, harjoittelemme kuvan rakentamista muotojen, värin, valon ja mittasuhteiden kautta.
Sanna Koskimäki on kuvataiteen ammattilainen, joka yhdistelee omassa työskentelyssään klassisia tekniikoita nykyaikaiseen kokeilevuuteen. Kurssilla tullaan oppimaan piirrustustekniikoita rennon tutkivalla otteella.

Ilmoittautuminen:

Kurssin kesto:

-

Kurssin ajankohta:

Kurssin tila:

Ohjaaja:

Hinta:

Lisätiedot: