Naisten voimapiiri 7.11.2021 klo. 17:30

Säännöllinen Naisten Voimapiiri puhdistaa kehoasi, mieltäsi ja henkeäsi! ✨💃🌺💕💫✨
Kasvetaan yhdessä tällä henkisellä matkalla, mitä tukevat aina Jumalallinen voima ja opettajat, jotka säilyttävät muinaisen tiedon ja viisauden, mikä on niin tärkeää nykyään.
🌺 Tuntimme on hauska ja inspiroiva, jossa voit oppia muinaisia ​​viisauksia, erityisiä mantroja ja liikkeitä sekä tanssia kuin hurmoksessa
🌺 Ja mikä tärkeintä, teemme yhdessä tehokkaita ryhmärituaaleja auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi ja parantamaan itseäsi ja rakkaitasi.
Tiesitkö että kollektiivinen ryhmäenergia auttaa sinua manifestoimaan päämääräsi ja intentiosi nopeammin.
Tule mukaan 🌹”Naisten Voimapiiriin ”🌹
jokaviikkoinen meditaatio/rukous itsellesi, lähimmäisillesi, rakkaillesi ja koko maailmalle vapautumaan kärsimyksestä, sodasta ja sairauksista.
Naisten Voimapiirissä kokoonnumme ykseystietoisuuteen ja rakkaustietoisuuteen herättääksemme voimamme ja luodaksemme yhdessä uuden maailman vapaudelle, totuudelle, rakkaudelle, rauhalle ja runsaudelle meille kaikille!
NAISTEN VOIMAPIIRI ON SÄÄNNÖLLINEN KOKOONTUMINEN, LIITY RYHMÄRITUAALIIMME
⭐️TUTKI KEINOJA, MITKÄ VOIT INTEGROIDA JOKAPÄIVÄISEEN ELÄMÄÄSI VAPAUTTAMAAN STRESSIÄ, HALLITA VAIKEITA TILANTEITA JA LÖYTÄÄ SISÄINEN VOIMA.
⭐️OPI KUINKA LUODA PYHÄ TILA SYVÄÄN VAPAUTUMISEEN, LEIKKISYYTEEN, HOIVAAMISEEN JA TUTKI AIKOMUKSIA JA NIIDEN ASETTAMISTA.
⭐️OPI KUINKA VIRITTYÄ HARMONIAAN KAAOKSEN KESKELLÄ, YLLÄPITÄÄ TERVEELLINEN KEHO, MIELE JA HENKI.
⭐️OPI HAUSKOJA HARJOITUKSIA, MITKÄ PALAUTTAVAT NAISELLISEN VOIMASI – NUORUUDEN, KAUNEUDEN JA ENERGIAN,
VEDÄ PUOLEESI MENESTYSTÄ, ONNELLISUUTTA JA HYVÄÄ ONNEA ELÄMÄÄSI.
YHDESSÄ VOIMME PARANTAA MAAILMAA!!!NAMASTE!!!✨🙏
Kirjaudu mukaan tästä  👉
https://forms.gle/akGunMRsF9uJ7ffG8
Tai ota yhteyttä!
Anne Kyllästinen
naisvoima7@gmail.com
0400-292000
Tule mukaan Naisten Voimapiiriin! 🌺💃💞
Käytä mukavia vaatteita, joissa on helppo tanssia ja meditoida. Ja naiseutta voi aina korostaa mekolla tai hameella!
Naisten voimapiiri on lahja Sinulle – Ilmainen!!!🎁
Tuo ystäväsikin mukaan! 💞
Mitä suurempi joukko meitä on sitä suurempi voima harjoituksissamme ja rukouksessamme! ❤️
⭐ klo 18:45 Tule kohtaamispaikalle!
Arabiankatu 1 (hämeentien ja arabiankadun kulmassa)
Tietoja ohjaajastasi:
Anne on tutustunut siperian shamaaneihin noin 2 vuotta sitten ja käynyt monissa heidän järjestämissään seminaareissa ja retriiteissä. Uusi sisäisesti uudistunut Anne on syntynyt aina uudelleen jokaisen tapaamisen myötä ja yhteistyö jatkuu heidän kanssaan. Anne on saanut myös erilaisia vihkimyksiä mm vihkimys ohjata Naisten Voimapiirejä Suomen naisille. Anne ohjaa sinua puhdistavien, yhdistävien, shamaanitanssien, ohjattujen meditaatioiden ja moniin muihin erityisiin harjoituksiin. Anne on juuri aloittanut tämän toiminnan Suomessa. Ja hän uskoo että nämä käytännöt auttavat naisia virittäytymään harmoniaan itsensä kanssa ja ylläpitämään tervettä kehoa, mieltä ja henkeä. Nämä harjoitukset ovat tuoneet hänen elämäänsä uutta sisältöä, löytämään iloa elämään, saamaan terveyttä, nuorekkuutta, onnellisuutta. Anne on sitoutunut auttamaan muita naisia kokemaan samoin.