Panu Siipilehdon taidetta Kääntöpaikalla 1.8.2016 – 30.8.2016

Kääntöpaikan näyttelyssä on esillä digitaalisesti tehtyjä, mutta kankaalle ja paperille painettuja Panu Siipilehdon harjoitustöitä, maisemamaalauksia ja tunteita herättäviä teoksia sekä yksi öljyvärimaalaus.

Näyttelyyn voi tutustua Kääntöpaikan Avoimien Ovien aikaan torstaisin klo 10 – 18

Kulttuuri- ja asukastalo Kääntöpaikka
Intiankatu 1, Helsinki

Tervetuloa!

Taiteilijan taustatiedot:

Olen 21-vuotias taiteilija Vantaalta, Päiväkummusta. Olen lapsesta asti tykännyt piirtämisestä ja maalaamisesta. Ala- ja yläasteella sekä lukiossa kuvaamataidon tunnit olivat ehdottomasti omia suosikkejani. En ole kuitenkaan opiskellut muilla taidekursseilla kuin mitä opetettiin peruskoulussa ja lukiossa, vaan suurimmaksi osaksi olen oppinut erilaiset työskentelytavat itsenäisesti.

Olen kiinnostunut monista eri tyylilajeista ja eri menetelmistä, mm. pastelli-, öljy- ja vesiväreistä sekä akryyleistä. Viisi vuotta sitten tutustuin digitaalisen taiteeseen, johon uppouduin täysin. Kiinnostukseni eri tyylilajeihin saattaa näkyä paljonkin nyt näyttelyssä olevista töistä. Nykyisin teen lähes kaikki teokseni tietokoneella ja tarvittaessa painatan ne canvas-kankaalle, kartongille tai jopa akryylimuovipohjalle.

Muita töitäni voi katsoa DeviantArt-palvelusta

http://psiipilehto.deviantart.com/