Pirata Jam Lippakiskalla

Pirata Boing on jälleen valmistellut upeat ulkojamit, tällä kertaa Arabianaukiolla yhdessä Lippakiskan kanssa. Ikinä ei tiedä, mitä jameissa soitetaan, mutta hyvä meno on aina taattua! Soittimet ja soundit on katettu kaikille halukkaille osallistujille, mutta mukaan voi myös tulla vain yleisön ominaisuudessa!
Lippakioskilla myydään vohveleita ja virvokkeita, ja omat eväät ovat myös sallittuja. Huonon sään sattuessa bileet siirtyvät Kääntöpaikan sisätanssisaliin, joten ei tarvitse pelätä pippaloiden peruuntumista. Tuo oma soitin mukaan ja lets jamitellaan!
—-
Pirata Boing will set the stage once again for an amazing outdoors jam session in Arabianaukio, where the Lippakiska will host a full live setup with instruments and sound system. You never know what music will rock the stage, but good vibes and a wild dance floor are always guaranteed! Everybody is welcome to participate in creating the magic, but you can also come and just enjoy the show!
There will be waffles and refreshments for sale at the Lippakioski, but you can also bring your own munchies. If the weather is bad, we can always move indoors to the Kääntöpaikka dancefloor, so the party will be unstoppable! Bring your instruments and lets start jamming!