Sinustako uusi kahvilaemäntä tai -isäntä Kaffila Bokvillaniin?

Rakastatko leipomista? Viihdytkö vaihtelevissa tilanteissa? Tykkäätkö toimia erilaisten persoonien parissa? Pysyykö sinulla keittokauha kädessä ja kokonaisuus hallussa?

Kaffila Bokvillaniin haetaan nyt uutta kahvilaemäntää tai -isäntää elokuun alusta alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen.  Työhön kuuluu asukaskahvilan toiminnan pyörittäminen vapaaehtoistyön koordinoinnista ruokalistojen suunnitteluun.

– Emännän työ on pitää asukaskahvila auki, välillä enemmän itse keittiössä ja välillä toimistosta käsin koordinoimalla, Arabian asukastalojen toiminnanjohtaja Jutta Kivistö kertoo

Kaffilan nykyinen emäntä Tuija Sievänen löytyi asukaskahvilaa perustamassa olleiden vapaaehtoisten joukosta. Palkkatuki mahdollisti Sieväselle vuodenmittaisen työn aiemman harrastuksen parissa.

– Kaffila tuli elämääni juuri oikeaan aikaan kun mietin alanvaihtoa. Syksyllä palaan taas leipuri-kondiittorin opintojeni pariin ja tietysti jatkan myös silloin tällöin Kaffilassa vapaaehtoisena, Sievänen kertoo.

Kaffilan keittiössä häärää emännän lisäksi runsas joukko vapaaehtoisia ja yksi tai kaksi harjoittelijaa kerrallaan. Tällä hetkellä harjoittelussa ovat Xiomara Seies ja Yini Cheah.

Katso tarkemmat hakuohjeet kahvilaemännän tai -isännän tehtävään TE-palveluiden sivuilta. Hakuaika päättyy 24.5.

Lisätietoja antaa Jutta Kivistö p. 050-5067804, torstaisin ja perjantaisin klo 10-12.

Syksyksi etsimme myös uusia harjoittelijoita. Jos olet kiinnostunut harjoittelusta, lähetä sähköpostia osoitteeseen arabianasukastalot@gmail.com.