Tervetuloa Jaetaan-juhliin 14.2.!

Jaetaan-juhlat ovat nimensä mukaisesti jakamisen juhlat. Näissä juhlissa kaikki ohjelma ja tarjoilu ovat sellaista, mitä joku haluaa jakaa toisten ihmisten kanssa ilman vaatimusta maksusta tai vaihdosta.

Juhlat pidetään Bokvillanissa, joka on kaunis ja tunnelmallinen paikka Arabianrannassa osoitteessa Hämeentie 125. Juhlat alkavat lauantaina 14.02.2015 kello 19.00 ja päättyvät kello 01.00 yöllä.

Illan ohjelmaan kuuluu:

– Vaarallinen romanssi
https://soundcloud.com/vaarallinen-romanssi/se-oikea
– Halttune (mies ja kitara)
https://soundcloud.com/search?q=halttune
– Minitarina-klubi
Puoli tuntia tarinan kerrontaa. Muutama kutsuttu tarinan kertoja, muutama spontaani kertoja
– Taidenäyttely
Kristiina Tikke Tuura on helsinkiläinen tilataitelija, jonka töiden materiaalina on roina, roska ja hylätty muovi. Bokvillanissa on näytteillä Tiken muoviteoksia. Juhlijat voivat kerätä kodeistaan ylimääräisen muoviroinan ja tuoda ne juhlapaikalle Tiken tulevia töitä varten. Esimerkiksi shampoo-, pesuaine-, ketsuppi- ym pullot ja risat lelut sekä kuulakärkikynät ovat tervetulleita.
– Illan DJ on Antti Laukkanen

Paikalta löytyy myös jaetaan-pöytä eli paikka, johon on mahdollista tuoda tavaroita, joita haluaa antaa toisille ihmisille ja josta voi ottaa tavaroita ilman rahaa tai vaihtoa. Jos pöydälle jää tavaraa, mitä kukaan ei vie mennessään, tapahtuman järjestäjät jakavat ne eteen päin.

Alkoholittomat juomat iltaan tarjoaa.Kännikapina.
https://www.facebook.com/Kannikapina

Ruokatarjoilu nyyttäripohjalta.
***Jos haluat tuoda ruokaa, ks. ohjeet lopussa.

Juhlat ovat K18 ja alkoholivapaat.

Tervetuloa 🙂

Jaetaan-juhlat järjestää Jaetaan-yhteisö, joka on vapaamuotoinen ja kaikille avoin yhteisö.
https://www.facebook.com/groups/jaetaan/
http://jaetaan-yhteiso.luofoorumi.com/

Tapahtuman yhteyshenkilö:

Antti Laukkanen
p. 045 638 2597
antti.laukkanen(at)gmail.com

*** Jaetaan-juhlien ruokatarjoilu tapahtuu nyyttäripohjalta. Kenelläkään ei kuitenkaan ole mitään velvollisuutta tuoda juhliin ruokaa. Riippumatta siitä, tuoko juhliin ruokaa vai ei, jokainen voi vapaasti nautia kaikesta juhlien tarjonnasta: ruoasta, juomasta, ohjelmasta ja hyvästä seurasta 🙂

Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen mukaan on luvallista järjestää julkiset nyyttärit. Kaikki tarjolle asetettava ruoka kulkee järjestäjien kautta. Tällä varmistamme tarjoilun laadun. Ethän laita omin päin mitään tarjolle, vaan anna tuomasi jollekin tapahtuman järjestäjistä. Ympäristökeskuksen mukaan jokainen ruoan tuoja kuitenkin vastaa itse tuomastaan ruoasta.

Juhliin voi tuoda mitä tahansa naposteltavaa ja syötävää avaamattomassa valmispakkauksessa. Hedelmät yms. käyvät sellaisenaan. Nämäkin ruoat kuitenkin asetetaan tarjolle ruokavastaavan kautta. Itse tehtyjä ruokia tai avattuja valmispakkauksia emme laita esille.

Ympäristökeskuksen yleisohje ruoantuojille oli: pitäkää kylmät ruoat kylminä, lämpimät lämpimänä ja muistakaa pestä kädet. Maalaisjärjellä siis pärjää.

Jos tiedät jo etukäteen tuovasi ruokaa, voit kirjoittaa, mitä aiot tuoda tämän tapahtuman seinälle tai kerro siitä sähköpostilla tai puhelimella minulle, niin lisään tiedot seinälle. Näin ihmiset voivat välttää tuomasta samoja ruokia ja saamme ruokatarjoiluun monipuolisuutta. Ruokaa voi silti tuoda paikalle etukäteen ilmoittamattakin. Tämäkin ruoka asetetaan kuitenkin tarjolle tapahtuman järjestäjien kautta.

Juhlapaikalla on keittiö, jossa on jääkaappi, jossa tuomiaan ruokia voi säilyttää kylmässä. Pakastinta meidän käyttöömme ei ole. Pakasteita ei siis kannata tuoda. Keittiössä voi myös lämmittää tuomiaan ruokia.

Terveisin,
Antti Laukkanen
p. 045 638 2597
antti.laukkanen@gmail.com

Jaetaan-juhlien tapahtuman kuvan kuvaaja: Janine.
Kuvan nimi: Tea Party for Two.
Kuva julkaistu Creative Commons lisenssillä (CC BY-NC-ND 2.0)
Alkuperäinen kuva, lisenssin yksityiskohdat ja muut oleelliset tiedot löytyvät osoitteesta:
http://www.flickr.com/photos/pinkcotton/3830991947/in/photolist-8waAb8-6QwQri-6uZU56-gkiPdx-85qHSc-6voQ7g-2Pz5WD-5WN69B-3oY3ui-7LV3Ur-7MoUhL-H4arL-9bGzLE-iZBXAh-6gQ86N-ci4muE-2HWrTo-7boMdw-7b13pE-83hRB1-fNEySp-4kF34T-a6X7vU-ffpyzh-7MoUoy-3DwENC-8NDmWa-58kzBB-58pJgG-58kyF4-58ky9K-5u71tY-biVJLV-ojbPRb-hMvpym-7mHr4p-7weqsy-7g8Nxm-gHYFC3-bqLnUq-7dJvJZ-9q9Zcz-b2e2Et-cAFTu1-aA8pUj-7mHrtX-bzLyo3-64b6BZ-b5HxNn-r5jpq