Toimintaa koululaisille!

Hyvää alkanutta kouluvuotta kaikille koululaisille! Tänään käynnistyi myös täällä asukastaloilla jälleen koululaisten iltapäivätoiminta.

Koululaisten iltapäivätoiminta järjestetään yhteistyössä Arabian nuorisotalon kanssa ja toiminta on suunnattu pääasiallisesti 3–5-luokkalaisille. Koululaisten käyttöön on varattu Bokvillanin kerhohuone ma-to klo 12-16 ja perjantaisin Kääntöpaikan Klubi. Toimintaan voi tulla mukaan satunnaisesti tai säännöllisesti eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululaisten seurana häärävät Jiri Wallenius ja Teea Jokela.

Kaffila Bokvillanin välipalat ja välipalakortit

Kaffila Bokvillanissa on tarjolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin etenkin koululaisille suunnattu välipala. Välipala-annos on tarjolla klo 13 alkaen ja sen hinta on 3 euroa. Välipalan voi maksaa rahalla tai etukäteen ostettavalla välipalakortilla. Viiden kerran välipalakortti maksaa 14 euroa ja sen voi ostaa Kaffilasta kahvilan aukioloaikoina. Välipalakorttia voivat toki käyttää muutkin kuin koululaiset esim. lasten kanssa harrastuksiin saapuvat.

Koululaisten iltapäiväkurssit
Asukastalojen iltapäivät täyttyvät 7.9. alkaen koululaisten harrastustoiminnasta. Kurssiohjelmasta löytyy tänä syksynä ainakin kuvataidetta, teatteria, tanssia, kuoro, capoeiraa ja Lego-kerho! Ilmoittautuminen onnistuu täällä
Saamme koululaisten iltapäivätoimintaan tukea Etelä-Suomen aluehallintovirastolta.