Uutta toimintaa alakoululaisille Bokvillanissa

Arabian asukastaloilla järjestetään tänä syksynä uutta toimintaa alakouluikäisille, kohderyhmänä 3-6-luokkalaiset.

11.10 Alkaen tarjoamme koululaisille tilan heidän omille kerhoilleen. Kerho voi olla kaikille avoin tai ihan oma salaseura. Tarkoitus on että koululaiset itse voivat muodostaa ryhmiä, vaikkapa pokemonkorttien vaihtoa varten, ja varata huoneen Bokvillanista heille sopivana aikana. Varaus on säännöllinen eli kerhot pääsevät kokoontumaan samaan aikaan joka viikko. Kerhohuoneessa eivät aikuiset häärää, mutta lähettyviltä löytyy aina valppaana oleva työntekijä.

Jokainen kerho voi varata tilan käyttöönsä noin tunniksi tiistaisin, keskiviikkoisin tai torstaisin klo 12-16 välillä. Lapset voivat tulla ilmoittamaan oman kerhonsa idean ja toivomansa ajankohdan torstaina 29.9 tai maanantaina 3.10 klo 13-15 Bokvillanin kahvilaan. 10.10 Laaditaan yhdessä kerhojen jäsenten kanssa säännöt tilan käytöstä.

Maanantaina 3.10 Bokvillanissa alkaa avoin iltapäiväkerho 3-6-luokkalaisille. Iltapäiväkerho kokoontuu kerran viikossa maanantaisin klo 12-16, jolloin Bokvillanissa on myös avoimet ovet. Kerhon käytössä on kerhotila ja mediatila, joissa voi muun muassa pelata pelejä, askarrella tai viettää aikaa kavereiden ja kerhon ohjaajien kanssa.

Tervetuloa!