Vielä ehtii mukaan joogaamaan! Yin-joogaa, koululaisjoogaa ja vijnanaa

Tervetuloa joogaamaan Arabian asukastaloille! Meiltä löytyy joogaa moneen makuun ja myös perheen koululaisille on oma ryhmä.

Koululaiskoogaa 3–6-luokkalaisille
Tiistaisin klo 16.00–16.45
19.1- 29.3. (10 krt)
Ei opetusta 23.2.
Tila Kääntöpaikka Sali
Ohjaaja Crista Soskolne
Hinta 79 €
Ilmoittautuminen ja lisätiedot
crista.soskolne@gmail.com

Käymme läpi joogaliikkeitä ja teemme keskittymisharjoitteita ryhmässä, pareittain ja itsenäisesti. Jooga antaa hyvän perustan kehonhallinnalle ja auttaa näin kasvavaa kehoa ja mieltä. Se tukee myös muita liikunnallisia harrastuksia. Hiljentyminen ja jooga auttavat keskittymisessä ja mielen hallinnassa jokaisen omista lähtökohdista käsin. Tule liikkumaan yhdessä! Oma matto mukaan!

 

Vijnanajooga
Keskiviikkoisin
Klo 19-20.30
24.2.-25.5.2016 (14 krt)
Paikka: Bokvillan Sali, Hämeentie 125
Ohjaaja: Crista Soskolne
Hinta: 159€ koko kevät tai 12€/krt

Kevään kurssilla syvennämme vijnanajoogaharjoittelun perustaa. Joka tunnilla on oma teemansa eli perehdymme eri liikeryhmiin (aurinkotervehdykset, seisomaliikkeet, käsillä olevat liikkeet sekä eteen- ja taaksepäintaivutukset jne.) Harjoittelemme yksinkertaista ”Just Sitting” -hiljentymismenetelmää. Tutustumme ja syvennämme ymmärrystämme vijnanajoogan erityispiirteestä, vayu- hengityksestä, jonka avulla linjaamme kehoamme sisältäpäin liikeharjoituksen aikana. Tutustumme myös vaihtelevasti erilaisiin hengitysharjoituksiin keskittyen rentouttamaan kehoa yöunta ajatellen. Etenemme askel askeleelta jokaisen osallistujan omista lähtökohdista käsin, joten osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Aikaisemmin jooganneille kurssi on hyvä johdatus vijnanajoogaan. Vijnanajooga auttaa esimerkiksi nivel-, hartia- ja selkävaivoissa. Se kehittää muun muassa keskittymiskykyä sekä rentouttaa ja rauhoittaa kehoa sekä mieltä.

Bokvillanissa ovat käytössä joogamatot, viltit, palikat ja vyöt.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset kurssille: crista.soskolne@gmail.com

Rentouttava Yin-jooga
Maanantaisin klo 19.45–21.00 7.9.–7.12. (14 kertaa)
Tila Bokvillan Sali
Ohjaaja Kaisa Kärkkäinen
Hinta 159 €
Ilmoittautuminen ja lisätiedot kaisajosefiina@gmail.com

Kevään yin-joogakurssi johdattelee sinut elinvoimasi lähteille rentouttavan ja hitaan joogaharjoituksen avulla. Kevään teemana on oppia kuuntemaan omaa sisäistä viisautta ja voimaantua sen avulla. Yin-joogan avulla voit kehittää myötätuntoasi ja kärsivällisyyttäsi Se voi myös parantaa unesi laatua, stressinhallintakykyäsi sekä kehosi liikkuvuutta.